16.09.2012

Mercedes Benz Cl-Classe, Auto Art, 1/18

Zdravím všechny milovníky Mercedesů! Nyní tu máme Mercedes Benz Cl-Classe od Auto Art v měřítku 1:18. Model je vážně dokonalý! Bez sebemenší chyby výroby.

Mercedes Benz  Cl-Classe, Auto Art, 1/18

Jeho krásné decentní křivky okouzlí všechny, co mají rádi luxusní vozy. A pokud se zaměřujete na sbírání Mercedesů, tak už asi Cl-Classe máte - je to ten pravý příklad Auto Artu, váha modelu je dost nízká, což nic nemění na kvalitě zpracování. Je to kvůli karoserii, která je vyrobena z lehkých kovů.

Na první pohled vás asi hned zaujme skvělé zpracování předních i zadních světel. Jsou tam patrné i ty nejmenší detaily, interiér je hodně podobný dalším modelům Mercedes od tohoto výrobce, imitace kostní bílé kůže působí úžasně. Na modelu se mi příliš nelíbí motor, který se mi zdá nedopracovaný oproti reálnému.

Model je jinak vyroben kvalitně a za tu cenu, co ho mají v obchodech, je to skvělá koupě. Zcela jistě jde o nejlepší model z řady Mercedesů, jak ve zpracování, tak i ve vzhledu vozu.

Tento model se v této tmavě fialové barvě hůře shání, je to asi nejlepší barevná varianta ze všech čtyř, které Auto Art vydal.

Pro SmallCars sepsal Dawe Remeš

Staňte se naším fanouškem na Facebooku
Modely ihned k sipozici

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace