26.07.2012

Audi A8, Kyosho, 1/18

Model Audi A8 v měřítku 1/18 od firmy Kyosho je velmi zajímavý. Hezky zpracovaný a sběratelům značky Audi by určitě neměl chybět ve sbírce. Pojďme se na něj podívat z blízka.

Audi A8, Kyosho, 1/18

Další povedený model od Kyosha. S tímto modelem si opravdu vyhráli, je to pro mě snad nejlepší model od výrobce Kyosho nejen kvůli jeho zpracování, ale také kvůli kvalitě - model od původní verze A8 2004  je tato nová asi 2x lehčí díky speciálním lehkým kovům, ale tady přece nejde  ani tak o váhu, jako o kvalitu.

Interiér:  jak můžete vidět na fotkách, je prostě úžasný. Uvnitř nenajdete nejmenší chybu, až na střešní spětné zrcátko, které je podle mě přilepeno moc vepředu na okně. Jinak je model dokonalý, prokládané dřevěné napodobeninami dřeva dodávají interiéru šmrnc. V modelu je tentokrát i automatická převodovka. 

V modelu můžete také vidět stehy na sedadlech a ve dveřních výplních. Jsou tu také koberečky, jak je u kyosho zvykem. Vnitřek krásně ladí s barvami dřeva.

Exteriér: nejdříve zápory, což jsou úplně zadní boční trojúhelníkové okna,  která jsou u každého kusu špatně přilepena ke karoserii a stěrače mi příjdou dost laciné. Vše ale chrání prosklená střecha a dokonalý celkový vzhled modelu. Ve světlech vidíte diody a různé tahy prostě dokonalejší to nemohlo být.

Vnější lak modelu je černý, třpitivý při bližším pohledu můžete vidět zelené třpitky na skvěle naneseném černém laku. Přesouváme se ke kufru, je nejen celý potáhlý koberečky, ale také obsahuje různé boční kapsy. Jde i vidět úložný prostor náhradního kola, jak víme Kyosho se proslavilo hlavně modely značek Bmw a Audi a jde vidět, že do těchto dvou značek dávají maximum.

Cena je sice trošku vyšší - okolo 2700,- Kč, ale lepší kvalitu ani dostat nemůžete.

Celkové hodnocení je 90 ze 100, komu se tento typ líbí, na Smallcars mají tři barevné varianty a vřele Vám je doporučuji !

Pro SmallCars sepsal Dawe Remeš

Staňte se naším fanouškem na Facebooku
Modely ihned k sipozici

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace